Despre compania noastră

Învățăm în fiecare zi

Suntem o firma de curatenie din Chisinau ce pune accentul pe calitatea lucrarilor si pe satisfactia clientului. Oferta noastra de servicii de curatenie profesionala este flexibila si adaptata cerintelor tale. Nu trebuie decat sa ne contactezi si vom trimite un reprezentant al firmei noastre pentru o evaluare gratuita, transparenta si onesta, a spatiului tau. In urma evaluarii spatiului, iti vom comunica pretul exact pentru serviciile dorite. Intervalul orar de lucru il vom stabili de comun acord. Contacteaza-ne pentru a te convinge de seriozitatea si calitatea serviciilor noastre.

Misiunea noastră

Scopul de a fi lider pe piața națională în furnizarea serviciilor de curățenie, oferind clienților noștri soluții de curățare fiabile, de calitate și eficiente

Viziunea noastra

Avem echipe de interventie pe tot teritoriul Republicii Moldova Toate acestea sunt dedicate acelorași valori și principii comune.

Dacă nu sunteți mulțumit, spuneți-ne și
vom lucra pentru a rezolva corect

Contactați-ne

Valorile noastre

Scopul nostru este satisfacția Dvs. (bineînțeles după munca noastră de curățenie). Office-phone funcționează non-stop (24/7).

  • Orientat către clienți: Ne deservim clienții ca și cum ne-am servi pe noi. Apreciem feedback-ul lor și îl folosim pentru a ne îmbunătăți munca.
  • Orientat ecologic: alegem cu atenție cele mai bune și mai naturale produse de curățare care dau rezultate uimitoare.
  • Excelență și inovație: Oferim instruire personalului nostru pentru a asigura standardul ridicat de servicii. Suntem la curent cu cele mai noi inovații în produsele și tehnologiile ecologice, permițându-ne să aducem tot ce este mai bun în casele clienților noștri.
  • Extindere / Creștere: ne facem cunoscuți în comunitate; creăm relații pe termen lung, în timp ce se extind constant. Prin urmare, întotdeauna aducem mai mulți oameni să lucreze pentru noi.